Het Inloophuis Vijverhoek aan de Lage Vijver 2 in Krimpen aan den IJssel, is een warm toevluchtsoord voor mensen met de diagnose kanker of die kanker hebben gehad. Uiteraard zijn ook nabestaanden, waarvoor vaak veel te weinig aandacht is geweest gedurende het ziekbed van hun dierbaren, van harte welkom. Het Inloophuis is gratis en bestaat geheel uit vrijwilligers, die vanuit hun hart en vaak ook uit eigen ervaring met de ziekte, er zijn als gastvrouw met een altijd luisterend oor en een verwelkomend ontvangst. Regelmatig worden er ook lunches georganiseerd of workshops gegeven.

Loop gewoon eens vrijblijvend binnen en hopelijk voel je je gauw thuis in deze groep van gelijkgestemden. Overigens heeft deze groep haar humor niet verloren en wordt er veel gelachen wat ook altijd een goed medicijn is. Het Inloophuis is elke dinsdag geopend van 13.30 uur tot 15.30 uur. 

Het Inloophuis is nog altijd vlijtig op zoek naar vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in ontspanningsmassages voor kankerpati
ënten.
Daar het Inloophuis dankzij donaties kan bestaan, zijn die altijd van harte welkom.